Herstel van schade of lekkage

Als de wanden gaan werken, kan er spanning op uw wanden en plafonds ontstaan. In ons dagelijks werk houden we hier uiteraard rekening mee. Indien de kans aannemelijk is passen wij hechtingsband toe ook, wel gaasband genoemd. Daarnaast zorg ik dat het contact tussen plafond en wand wordt losgesneden door middel van een paleerijzer, waardoor de kans op dit probleem aanzienlijk wordt verminderd.

 

Bij herstel van oude scheurvorming en naden pas ik een gaasband toe om eventuele kansen op scheuren te verhelpen. Met een gaasband is het niet mogelijk om de werking van de woning tegen te gaan, deze is enkel bedoeld om kleine werkingen op te vangen. Daarnaast kunnen ook externe factoren een rol spelen bij beschadigingen, zoals bijvoorbeeld trillingen van buitenaf of een technisch bouwkundig probleem in de fundering.

 

Wilt u uw stucwerk laten herstellen? Dan denk ik graag met u mee. Ik zal dan samen met u kijken naar de herstelmogelijkheden. Herstel- en reparatiewerkzaamheden kunnen in de meeste gevallen door mij worden verholpen en hersteld. Echter zijn er uitzonderingen waarbij niet altijd een reparatie kan worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een technisch probleem waarbij de kern van het probleem bouwkundig is. Hierbij zal ik ten alle tijden met u overleggen wat wel mogelijk is en onder welke condities.